Informatii livrare

Andale Trading S.R.L. livreaza catre clientii www.pieseautobox.ro de pe teritoriul Romaniei in afara localitatii Bucuresti produsele comandate prin intermediul companiei de curierat Urgent Cargus in termen maxim de 36 ore de la confirmarea comenzii.

Andale Trading S.R.L. livreaza catre clientii www.pieseautobox.ro din Bucuresti prin intermediul companiei de curierat Urgent Cargus in termen maxim de 24 ore de la confirmarea comenzii.

Taxa de transport este de 20 RON pentru comenzile pana in 499 lei.

Datorită condiţiilor dificile de transport, pentru bateriile auto care se doresc livrate prin intermediul curierului rapid, se percepe o taxă suplimentară de 20 lei per bucată, indiferent de valoare comenzii.

Pentru comenzile cu valoare peste 499 Ron transportul este GRATUIT.

Atentie ! Coletele se trimit doar in orasele cu agentii ale firmei de curierat URGENT CARGUS.

Produsele pentru care plata se efectueaza prin Ordin de Plata (O.P.) se vor expedia NUMAI dupa ce suma de plata a creditat contul Andale Trading S.R.L. inscris pe factura. 

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata in momentul efectuării livrarii acestora la adresa indicata (presupunand semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale in cazul livrarilor efectuate direct de Vanzator) si a efectuarii platii aferente integrale. Vanzatorul nu va autoriza curierul sa permita deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii eventualei contravalori a acestuia. In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam Cumparatorului sa refuze receptia lor si sa semnaleze acest incident imediat prin email la office@pieseautobox.ro sau prin telefon la unul din numerele afisate. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte sunt  nule si nu pot fi luate in considerare.

Ridicarea personala a produselor comandate se poate face, dupa ce comanda dvs. a fost confirmat de catre un operator al www.pieseautobox.ro

Adresa punct ridicare comenzi Str. Aleea Taifunului Nr. 26, Sector 3 ( vezi harta aici)